Blockchain Türkiye Platformu, dijitalleşen dünyada sürdürülebilir çözümler üretme vizyonu doğrultusunda, “Mobilite ve Akıllı Yaşam Çalışma Grubu”nu hayata geçirdi. Türkiye’nin küresel mobilite teknolojileri markası Togg’un değerli koordinasyonunda kurulan bu çalışma grubu, blockchain teknolojisinin mobilite sektörüne sunduğu yenilikçi çözümleri geliştirmek ve şehir ekosistemlerinde daha güvenli, verimli ve sürdürülebilir mobilite çözümleri oluşturmak amacıyla faaliyet gösterecek.

Mobilite ve Akıllı Yaşam Çalışma Grubu, blokzincir destekli akıllı yaşam, sürdürülebilir mobilite, gerçek dünya varlıklarının tokenizasyonu, InsurTech modelleri ve ESG uyumlu mobilite çözümleri gibi konulara odaklanacak.

Bu yeni çalışma grubu, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları değerlendirerek, kullanıcılar, operatörler ve yatırımcılar için güvenlik, şeffaflık ve sürdürülebilirlik sağlayan bir ekosistem yaratmayı hedefliyor.

Çalışmalarımızı yakından takip edin
Mobilite ve Akıllı Yaşam Çalışma Grubu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Blockchain Türkiye Platformu’nun çalışmalarını takip etmek için bctr.org sitemizi ziyaret edebilirsiniz.