Turan Sert tarafından kaleme alınan “Sorularla Blockchain” isimli kitap, Blockchain Türkiye Platformu yayınları arasında yerini aldı.

Turan Sert’in “Bitcoin gerçekten ne demek? Blockchain ne demek?” sorularını kendisine yöneltmesiyle başlayan ve iki yılı aşkın süre boyunca Medium hesabında düzenli olarak benzeri sorulara cevap vermek üzere yayımladığı makalelerin bir araya toplanmasıyla oluşturulan “Sorularla Blockchain”, Blockchain Türkiye Yayınları arasında yerini aldı.

“Nedir Bu Blockchain Allah Aşkına?” Sorusu ile başlayan kitap, okuyucuyu adım adım blokzinciri dünyasına çekerek, aklını kurcalayan veya kurcalaması muhtemel her bir soruyu detayları ile cevaplar veriyor. Her bir cevap kendi içinde örnekler ile destekleniyor. Kendi dünyanız ile blokzinciri dünyasının birleştiği noktada okuyucuya yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

BCTR tarafından ücretsiz olarak yayımlanan “Sorularla Blockchain” Türkiye’de blokzinciri teknolojisini basit bir şekilde anlamak, bu alana adım atmak isteyen herkese hitap ediyor. Ayrıca blokzinciri konusunda temel bilgiye sahip ancak daha fazla bilgi arayışındakiler için de bir başvuru kaynağı teşkil ediyor.

Aşağıdaki kapak görselini tıklayarak açılan sayfadaki süreci takip edebilir ve “Sorularla Blockchain” kitabının dijital sürümüne sahip olabilirsiniz.