Planet Private Sale, şüphesiz en çok beklenen Blockchain oyunlarından biriydi. Ancak geliştirici şirketler odak noktasını Phantom Galaxies’e çevirdi…

Phantom Galaxies, Blowfish Studios tarafından geliştirilen, şu anda Alpha’da olan bir açık dünya temalı mekanik savaş oyunu.

Animoca Brands’e göre, oyun hem geleneksel oyun meraklılarına hem de Web3’e hitap ediyor.

Şu anda, Alpha versiyonunun dört bölümünden sadece üçü mevcut. Beta lansmanına erişimin 2022’nin 3. çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Animoca Brands, oyun hakkındaki açıklamasında, “Şu anda Phantom Galaxies’in Alpha sürümünü aktif olarak oynayan 125.000’den fazla kullanıcı ve Alpha oyununa erişim sağlayan NFT’lerin 500.000’den fazla sahibi var” diyor.

Animoca Brands’e göre her gezegen, oyun evreninde belirlenmiş koordinatlara ve benzersiz şekilde tasarlanmış rastgele özelliklere sahip olacak.

Ek olarak kullanıcılar, pazar yerleri ve hangarlar gibi yapılar inşa edebilecek ve Gezegenlerinin yönetim sistemini seçerek para kazanabilecekler.

Blowfish Studios, Animoca Brands’ın bir yan kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor. Bunun yanında Qbism, Siegecraft, Morphite, Projection: First Light ve Storm Boy dahil olmak üzere yüksek kaliteli oyunların Sidney merkezli geliştiricisi ve yayıncısı olarak biliniyor.

Şirketin geliştirilmekte olan mevcut projeleri arasında Phantom Galaxies, MotoGP™ Ignition ve Aradena Battlegrounds yer alıyor.

Kaynakblockchain.news