Avalanche ağı iş birliği ile Türkiye’de bir banka tarafından blok zincir ağı üzerinde düzenlenecek ilk hackathon olacak Akbank ReFi Hackathon başladı!

Akbank ReFi Hackathon, Onarıcı Finans teması ile 30 Eylül – 2 Ekim 2022 tarihleri arasında Sabancı Center’da fiziksel olarak gerçekleştiriliyor. Akbank ReFi Hackathon’da yarışarak yeni bir ekonomi tasarlayacak, insanın ve dünyanın onarım sürecini başlatacak fikirlerini 48 saat içerisinde Avalanche platformu üzerinde geliştirecek 19 finalist ekip toplam 80 kişiden oluşuyor.

Üniversitelerin blokzinciri kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte seçilen takımlar arasında 7 şehirdeki 23 farklı üniversiteden katılımcılar bulunuyor.

2 Ekim’de gerçekleştirilecek final oturumunda ekipleri değerlendirecek birbirinden değerli jüri üyeleri arasında ise BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, blok zinciri ekosisteminden Avalanche Foundation Yöneticisi Aytunç Yıldızlı, Ava Labs Türkiye İş Geliştirme Direktörü Selim Kender ve etki ekosisteminden ise Purpose-Sustainable Ideas Kurucusu Dilek Bil yer alacak.

Katılımcıları neler bekliyor?

Etkinlik programı ve daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz.