Merakla beklenen zincirler arası artırılmış gerçeklik oyunu Mandala Metaverse’ün NFT düşüşüne sayılı gün kaldı…

Yayınlanmasına kısa süre kalan zincirler arası artırılmış gerçeklik (AR) oyunu Mandala Metaverse’ün ilk büyük NFT düşüşü 28 Nisan’da gerçekleşecek ve buna Polkadot parachain Astar Network ev sahipliği yapacak.

Gelişme ile ilgili olarak Mandala Metaverse CEO’su Jon Shanker, “Polkadot, ev sahipliği yapma, stake etme ve NFT’leri köprüler üzerinden gönderebilme gibi geleceğe dönük gerçek NFT uygulamalarının yanı sıra NFT varlıklarını kullanmanın diğer birçok yenilikçi yoluna sahip. Artık mümkün olduğunu düşünmediğimiz şeyleri yapabiliyoruz.” Dedi.

Mandala Metaverse, özellikle web3 oyun dünyasında heyecan yaratan projelerden. Artırılmış gerçekliğin yanı sıra TV, grafik roman, oyun içerikleri ile dikkat çeken hikaye tabanlı bir proje olarak tanımlanıyor. Yapımın unsurlarının Unreal Engine ile geliştirilmesi de beklentileri artırıyor…

Öte yandan söz konusu düşüşe Cryptonauts ismi verildi. Cryptonauts’ta NFT’lerin oynanabilir karakterler şeklinde gelecek avatarları tasvir edeceği belirtildi. Dahası tüm çizimlerin Bruce Zick tarafından yapıldığı bilgisi var. Zick, Disney ve Marvel gibi endüstri devlerinin çeşitli projelerinde yer almış önemli bir çizgi roman sanatçısı.

Kaynaknewsdirect