ABD’de NRG tarafından gerçekleştirilen bir anket, katılımcıların NFT’lere yönelik beklentilerine işaret etti. İşte detaylar…

National Research Group (NRG), spor severleri merkeze alan, NFT odağında bir araştırma gerçekleştirdi. ABD, Birleşik Krallık, Japonya ve Brezilya’da yaşayan toplam 3 bin 250 spor severe çeşitli sorular yöneltildi.

Anket katılımcılarının sadece yüzde 15’i NFT pazaryerlerine güven duyduğunu belirtirken yüzde 30’u pek güvenmediğini söyledi. Japonya’da katılımcıların yüzde 40’ının NFT pazaryerlerine güvenmediği ortaya çıktı.

Dikkat çekici bir bulgu olarak birbirinden farklı ekonomik ve jeopolitik özelliklere sahip dört ülkedeki katılımcıların tamamının NFT’lere dair “katı düzenlemeler” beklediği kaydedildi. Bu konunun önemli bir ihtiyaç olduğu ortaya konuldu.

Katılımcıların yüzde 58’i NFT’ler hakkında belli ölçüde bilgi sahibi

Katılımcıların yüzde 58’inin NFT’ler hakkında belli ölçüde bilgi sahibi oldunu ifade ettiği araştırmada sporu olumlu etkileyip etkilemediği hakkındaki görüşler de alındı. Buna göre katılımcıların yarısından fazlası NFT’lerin sporu olumlu yönde etkilediğine inandığı sonucuna ulaşıldı.

NFT’ler son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 3 milyon doların üzerindeki NFT satışı ile silkelenen pazara yönelik ilginin genel itibarıyla önümüzdeki süreçte daha da artması bekleniyor.

KaynakBitcoinist