Axie Infinity’nin geliştiricisi, Ronin Network’üne dört yeni oyun eklendiğini duyurdu…

Popüler blockchain oyunu Axie Infinity’nin geliştiricisi Sky Mavis, Ronin Network’ünün dört yeni oyunun eklenmesiyle genişletildiğini duyurdu. Söz konusu hamle, daha topluluk merkezli, ödüllendirici ve eğlenceli bir yerel oyun ekosistemi yaratmayı amaçlıyor.

Axie Infinity, günlük bir milyondan fazla aktif kullanıcısı ve 4,5 milyar doların üzerindeki sıra dışı piyasa değeri ile blockchain oyun alanında büyük popülerlik yakaladı. Ronin Network’e yeni oyunların eklenmesiyle şirket, Web3 alanına daha fazla kullanıcı çekmeyi ve blok zinciri oyunlarının benimsenmesini sağlamayı hedefliyor.

Sky Mavis resmi basın açıklamasında, “DPoS’a yükseltme ile altyapımızı ve teknolojimizi daha geniş Web3 dünyasına açmaya hazırız. Bunun, topluluk merkezli, daha ödüllendirici ve her şeyden önce daha eğlenceli bir oyun yaratmaya giden yol olduğuna inanıyoruz.” Diyor.

Ronin Network’e yeni oyunların eklenmesi, şirketin hem Web3 hem de Web2 kullanıcılarını çekmeyi amaçlayan oyun stüdyosu stratejisinin bir parçası. Axie Infinity, Web2 kullanıcısı edinme geçmişi olan ekiplerle çalışarak blok zinciri oyunlarını kitlelere ulaştırmayı ve Web3’ün daha fazla benimsenmesini sağlamayı umuyor.

Birçok kişi geleneksel oyun firmalarının eninde sonunda NFT ve blok zinciri alanına gireceğine inanıyor. Web3 yöneticileri arasında kısa süre önce yapılan bir tartışmada, ana akım oyun şirketlerinin bu alana girme potansiyeli tartışıldı ve NFT oyun modellerine odaklanıldı.

Kaynakblockchain.news