Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), teknolojiye dayalı bir dönüşüm sürecinde önde gelen ülkeler arasında yer alıyor.

Birçok yeni teknolojinin benimsenmesinde öncü rol oynayan ve bu konuda Emirates Blockchain Stratejisi 2021 ve Dubai’nin D33 Stratejik Vizyonu gibi çalışmalarıyla öne çıkan BAE, teknolojiye dayalı bir dönüşüm sürecinde önde gelen ülkeler arasında yer alıyor. BAE, teknoloji alanında yenilikçi firmaları Dubai ve MENA bölgesine getirerek, 100% dijital bir geleceğe doğru ilerlemeyi teşvik ediyor.

2051 yılına kadar Küresel Gıda Güvenliği Endeksi’nde birinci sırayı hedefleyen BAE, cesur ve yenilikçi bir yol izliyor.

Bölgedeki artan nüfus ve talepten kaynaklanan hızlı büyüme, yüksek gıda israfı oranları ve tedarik zinciri verimlilik sorunları gibi zorlukları da beraberinde getiriyor. Bu nedenle, yenilikçi bir şirket olan Farm To Plate, bir tedarik zinciri yönetim çözümü geliştirdi. Bu çözüm, 2051’de Küresel Gıda Güvenliği Endeksi’nde liderlik hedefine ulaşmak için UAE’ye destek sağlayabilecek…

Seed Group ve diğer önemli paydaşlarla birlikte Farm To Plate, gıda atıklarını ve bozulmayı azaltma, daha fazla gıda erişimi sağlama ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını teşvik etme konularında kritik bir rol oynayacaktır.

Keskin bir blockchain teknolojisi kullanarak, Farm To Plate BAE’nin ve diğer ülkelerin gıda tedarik zincirini devrimleştirerek, çiftçiler, üreticiler ve tüketiciler için daha iyi bir gelecek sağlamaktadır.

KaynakGulf News