Bored Ape Yacht Club (BAYC) koleksiyonunun taban fiyatı, Cryptowatch verilerine göre 55.59 Ether (ETH) ile son beş ayın en düşük seviyesine geriledi.

Düşüş önde gelen koleksiyonerler arasında yer alan “franklinisbored”un koleksiyonunun çoğunu sattığını Twitter’da duyurmasından sonra gerçekleşti. Veriler, kullanıcının en az 27 BAYC NFT’sini 12 saat içinde sattığını ve bu süreçte 1439.5828 ETH ($2.8 milyon) gelir elde ettiğini gösterdi.

Bu arada Franklinisbored, NFT’lerini likide ederek yaşamla ilgili “üzücü” sorunları çözmek zorunda kaldığını açıkladı.

  • Maalesef gerçek hayatta bir sorun nedeniyle BAYC’lerimin çoğunu satmak zorunda kaldım. Likidite mevcutken NFT ticareti / Twitter’a bir süre dahil olmayacağım ve sadece kalan parçalarımla bir süre özel hayatıma odaklanacağım.

Franklin (@franklinisbored)

Yatırımcı bir tweetinde, yaklaşık 2.000 ETH’lik bir yatırımda rug pull taktiğine kurban gittiğini de açıkladı. Yöntemin, kimlerin yatırım yaptığına bağlı olarak “inanılır” göründüğünü paylaştı.

“Bu paranın bir kısmını casino kumar Ponzi’si olarak kullandılar ve boşa harcadılar,” diye tweet atan franklinisbored, takipçilerine, “Bu durumdan mümkün olan dersleri öğrenin lütfen.” Dedi.

Etherscan verilerine göre, franklinisbored’un cüzdanından BendDAO’ya birçok işlem yapıldığı net olarak görülürken bu da açıklamasının gerçek olduğunu gösteriyor.