Blockchain Türkiye (BCTR) Platformu’nun kuruluşunun 5. yılı özel bir buluşma ile kutlandı.

Türkiye’de sürdürülebilir blockchain ekosistemi oluşturarak, bu teknoloji ile yeni dönem iş yapış biçimlerinin önündeki zorlukların giderilmesine yönelik bir paylaşım platformu oluşturma misyonuyla kurulan Blockchain Türkiye (BCTR) Platformu 5 yaşında!

Bu kapsamda BCTR Platformu’nun kuruluşunun 5. Yılı, 21 Haziran 2023 tarihinde İstanbul/Kanyon Plaza 23. Kat Büyük Salon’da düzenlenen özel bir etkinlik ile kutlandı.

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte BCTR Yürütme Kurulu üyeleri ile BCTR Çalışma Grupları sunumlarını paylaşırken son dönemde duyurularını yaptığımız ve tamamı BCTR üyelerinin katkılarıyla hazırlanan DAO, NFT ve KVKK raporlarının lansmanı gerçekleştirildi.

Etkinliğe BCTR Yürütme Kurulu Üyeleri Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Vergi-Muhasebe Çalışma Grubu Lideri Tayfun İçten, Enerjisa Enerji Bilgi Teknolojileri ve Dijital İş Yönetimi Başkanı Mehmet Fırat, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sabri Gökmenler ile SRP Legal Kurucu ve Yönetici Ortağı Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün’ün yanı sıra TBV Genel Sekreteri Çağdaş Ergin katılım gösterdi.

Etkileşim odaklı 5. Yıl Etkinliği ile birlikte uzun zamandır ara verilen fiziki buluşmaların da devam edeceği kaydedildi.

Buraya tıklayarak etkinlikten fotoğrafları indirebilirsiniz.