Blockchain teknolojisinin tedarik zincirlerinde yaygınlaşmasını sağlayacak global ölçekteki son gelişmelerin ele alınacağı online etkinliğe davetlisiniz.

Moderatörlüğünü KPMG Türkiye Başkanı Murat Alsan’ın üstleneceği; Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Doç. Dr. Pınar Çağlayan Aksoy, Sınır Ötesi Ticaret ve Tedarik Zinciri Finansmanı Uzmanı ve Marco Polo Network Danışmanı Meral Şengöz ile Istanbul Blockchain Women Yönetim Kurulu Üyesi Menekşe Hüryaşar’ın konuk olacağı etkinliği canlı olarak izleyebilirsiniz.

24 Haziran Cuma günü, saat 14:00’te başlayacak olan “Tedarik Zincirinde Blockchain Teknolojisine Dair Son Gelişmeler” başlıklı webinar kapsamında aşağıdaki başlıklar ele alınacak.

  • Tedarik Zincirlerinin BC teknolojisini yaygınlaşmasını sağlayan son gelişmeler nelerdir?
  • İngiliz Hukukunda yapılan reform hazırlığı neleri içeriyor?
  • MLTER neden çok önemli ve temel yapı taşları nelerdir?
  • ICC’nin URDTT’si (Uniform Rules for Digital Trade Transactions) tedarik zincirlerinin finansmanında neleri değiştirdi? Ticarette etkileri görülmeye başladı mı?
  • BC teknolojisi ile ivmelenen dijitalleşme çalışmaları Hukuksal reform ile nasıl şekillenecek? BC teknolojinin yaygınlaşmasının önündeki engellerin kalkmasına katkı verir mi?
  • Suply Chain Management ve Supply Chain Finance alanında hukuksal reformun etkileri neler olacak?

Online etkinliğimiz Blockchain Türkiye Platformu YouTube kanalından izlenebilecek.

YouTube kanalımıza abone olup, bildirimleri açarak yayınımızdan haberdar olabilir veya takviminize şimdiden ekleyerek bu değerli içeriği canlı izleyebilirsiniz.

Tarih ve Saat: 24 Haziran 2022 / 14:00

Yer: Blockchain Türkiye Platformu YouTube Kanalı