Shiba Inu’nun geliştirici lideri, “Shibarium ile birlikte çalışmak isteyen birçok proje var” dedi. İşte detaylar…

Popüler meme token Shiba Inu’nun geliştirici lideri Shytoshi Kusama, beta sürecine dair hazırlıklarında sona yaklaşılan Shibarium isimli yeni projelerinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Katıldığı bir Telegram sohbetinde açıklamalarda bulunan Kusama, “Shibarium ile birlikte çalışmak isteyen birçok proje var” dedi.

Shibarium projesine dair sundukları forma binlerce başvuru alındığını kaydeden Kusama, Shiba Inu topluluğuna teşekkür ederek Shibarium ile güçlerinin daha da arttığını belirtti.

Formlar hakkında konuşan Kusama, kendilerine inanması güç önerilerin geldiğini ve daha fazlasını görmek için sabırsıklıkladıklarını sözlerine ekledi.

Her başvurunun detaylı bir şekilde incelendiğinin altını çizen Kusama, “Formu dolduran kişiler, bir e-posta alacaksınız. Gönderilen binlerce formun her birine hak etmiş oldukları ilgiyi gösteriyoruz” dedi.

Kısa süre önce Binance destekli oyun şirketlerinden de Shibariıum’a destek açıklamaları gelmişti.

Öte yandan uzun süredir ortalıkta görünmeyen Shiba Inu’nun geliştirici lideri, bunun sebebini Shibariıum Beta üzerinde yoğun bir biçimde çalışıyor olmasına bağladı.

Son bir bilgi olarak Shibarium’un ardından ShibaSwap platformunun resmi *DEX olarak faaliyet göstereceğini bildirdi.

*Merkeziyetsiz borsa