Bitcoin Amsterdam Konferansı, 12-14 Ekim tarihleri arasında Amsterdam’da gerçekleştirildi.

Yılın son çeyreğinin ilk haftaları geride kalırken Avrupa’nın özellikle kuzeyinde dikkat çekici etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Bitcoin Magazine ve Bitcoin 2022 iş birliği ile 12-14 Ekim tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenen Bitcoin Amsterdam Konferansı, ekosisteme dair ilham verici buluşma noktalarından biri oldu.

3 gün süren öğrenme, paylaşma ve Bitcoin topluluğuna ilham verme esaslı etkinlik, Bitcoin ekosisteme dair en parlak zihinleri bir araya getirdi. Konuşmacı sayısı ile dikkat çeken etkinlikte konferanslar zengin birer deneyime sahneydi adeta. En nihayetinde ise Bitcoin Amsterdam, Avrupa Bitcoin topluluğunu küresel sahneye taşırken öğrenmek ve diğer bitcoin kullanıcıları ile tanışmak için katılımcılarına çeşitli fırsatlar sundu.

On binlerce kişinin ziyaret ettiği ve Adam Back, Stella Assange, Lina Seiche, Peter McCormack ve daha birçok önemli konuşmacının yer aldığı konferansa ilgi yoğundu…

The Little Hodler’ın yaratıcısı Lina Seiche’nin kanvas üzerine yağlı boya kullanarak yaptığı The Little Hodler karikatür üçlemesi de konferansta açık arttırmayla satışa sunuldu. Üçleme, büyük ilgiye sahne olan açık arttırmada 1.900.000 Satoshi’ye satıldı.

DJ’leri ile ünlü şehirde düzenlenen partiler de adından söz ettirdi.

Kaynakb.tc