Bitexen, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına özel bir kampanya hayata geçirdi. Bitexen, “Cumhuriyet100” referans kodu ile 31 Ekim’a kadar üye olan yeni müşterine 200 TL’ye varan 20 EXEN hediye edecek.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına özel bir kampanaya hayata geçirdi. Uluslararası standartlarda teknolojik bir alt yapıya sahip, hızlı, güvenilir ve kolay işlem kabiliyetine sahip olan Bitexen, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak yeni müşterilerinin 31 Ekim’e kadar “Cumhuriyet100” referans kodu ile üye olup e-posta ve telefon bilgilerini doğrulamaları halinde 200 TL’ye varan  20 EXEN hediye edecek.

ONAY SÜRECİ 5 AŞAMADA TAMAMLANIYOR

‘Know Your Customer’ kelimesinin kısaltması olarak kullanılan KYC terimi, Türkçede ‘Müşterini Tanı’ anlamına geliyor. Kullanıcıların kimlik, adres vb belgelerini işlem yaptıkları platformlara hesap güvenliği için iletmeleri süreci olarak tanımlanıyor. Kullanıcıların,  Bitexen platformunda sahip oldukları hesap onay süreçlerinin tamamlamaları için aşağıdaki aşamaları geçmesi gerekiyor.

  • E-posta Doğrulaması
  • Telefon Numarası Doğrulaması
  • Kimlik Doğrulaması
  • Adres Doğrulaması
  • Müşteri Tanıma Formu
  • Dilekçeli Selfie Doğrulaması (zorunlu değil.)
  1. YILDA YENİ BAŞARILAR İLE BÜYÜYECEĞİZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına özel bir kampanya için açıklamalardan bulunan Bitexen CEO’su Yahya Tuğyan Erdem, “Türkiye’nin 100. yılına özel olarak bir kampaya düzenlemek istedik. Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin istiklal mücadelesini zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. Gelecek yıllarda bize emanet edilen bu kıymetli mirasa sahip çıkmayı en büyük sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bitexen olarak teknolojiyi yalnızca kullanan değil, üreten de bir Fintech şirketiyiz. Uluslararası standartlarda teknolojik bir alt yapımız var ve hızlı, güvenilir ve kolay işlem kabiliyetine sahibiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında yeni başarılar ile yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.