Bitexen, Darüşşafaka Lassa takımına destek vererek  depremzede çocuklar için ‘Biz Sahaya Çocuklar Okula’ kampanyası dahilinde, Darüşşafaka Lassa- Beşiktaş Emlakjet karşılaşmasının tüm biletlerini satın aldı. Maç biletlerinden sağlanacak gelirinin tamamı depremden etkilenen çocuklara nitelikli eğitim ortamının sağlanması amacıyla Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na bağışlanacak.

Toplumsal konulara olan sorumluluğunu bir kez daha ortaya koyan Fintech şirketi Bitexen, depremzede çocuklar için ‘Biz Sahaya Çocuklar Okula’ kampanyasına destek oluyor. Bitexen, proje kapsamında Darüşşafaka Lassa takımına destek vererek  ‘Biz Sahaya Çocuklar Okula’ kampanyası dahilinde, Darüşşafaka Lassa- Beşiktaş Emlakjet karşılaşmasının tüm biletlerini satın aldı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 30 Nisan Pazar günü saat 13:00’da Volkswagen Arena’da oynanacak maçın bilet gelirinin tamamı depremzede çocuklar yararına Darüşşafaka Eğitim Kurumlarına aktarılacak.

Darüşşafaka Spor Kulübü, depremden etkilenen çocuklara nitelikli eğitim ortamının sağlanması amacıyla Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na bu sezon oynayacağı iç saha maçlarının bilet gelirinin tamamını bağışlama kararı almıştı. Darüşşafaka Lassa bu doğrultuda bu hafta sahasında oynayacağı maçın gelirini Bitexen’in desteği ile bağışlayacak. Bitexen tarafından satın alınan Darüşşafaka Lassa- Beşiktaş Emlakjet karşılaşmasının tüm biletleri  sosyal medya çalışması ile karşılaşmaya gelmek isteyen taraftarlara dağıtılacak. Bitexen Instagram hesabını takip eden ve  #Bitexen5Yaşında etiketiyle Darüşşafaka Lassa – Beşiktaş Emlakjet maçına bilet talep ettiğini yoruma yazan 650 kişi çift kişilik bilet hakkı kazanacak. Kazanan takipçiler Bitexen’in resmi Instagram adresi tarafından 28 Nisan Cuma günü özel mesaj ve yorum aracılığıyla iletişime geçilerek açıklanacak.