Son teknoloji ürün dijital token’ın alım satım platformlarından Bitfinex, yatırımcıların dijital bir token üzerinde belirli bir fiyat hedefine ulaşıldığında kısmi kâr satışı yapmalarına imkân sağlayan Trading Teknolojileri (TT) Spread Ladder’ı faaliyete geçirdi.

Finansal özgürlüğün geliştirilmesi için yüksek bir enerjiyle çalışan bir borsa olan Bitfinex, geçmişten beri özel olarak finansal piyasaların koruması altında olan son teknoloji trade araçlarının profesyonel yatırımcılar tarafından kullanılmasına olanak sağlıyor.

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, “TT Spread Ladder, müşterilerimizin, yüksek performansa sahip platformumuz sayesinde tüm emirlerin gerçekleşmesini sağlayarak tek bir işlemle daha büyük boyutlarda alım satım yapabilmesine olanak sağlıyor.” şeklinde konuştu. Ardoino, giderek büyüyen müşteri kitlelerinin bu sofistike alım satım aracını hızlı bir şekilde kavrayıp kullanmaya başlamaya hazır olduğuna inandıklarına işaret etti.

Ladder (kademeli alım satım) işlemleriyle, birden fazla pozisyon almak zorunda kalmaksızın tek bir emirle daha büyük boyutlarda işlemlerin gerçekleştirilmesi mümkün hale geliyor. TT Spread Ladder’ın da eklenmesiyle, dijital token alanında profesyonel traderlar ve kurumsal müşteriler için bir merkez haline gelen Bitfinex platformunun sofistike yapısı daha da kendini gösteriyor.

Tüm, *www.bitfinex.com kullanıcıları Bitfinex’in hizmet kullanım şartlarına (“HKŞ”) tabidir. Ayrıca, diğer yasaklı kişilerin (TOS’ta tanımlandığı üzere) yanı sıra ABD’li kişilerin (HKŞ’de tanımlandığı üzere) de www.bitfinex.com adresinde doğrudan ya da dolaylı olarak herhangi bir Hesabı (TOS’ta tanımlandığı üzere) kullanmalarının, hesaba sahip olmalarının veya hesabı işletmelerinin kesinlikle yasak olduğunu da lütfen göz önünde bulundurunuz.