Blocco360, aldığı yeni patent ile blokzinciri alanında farklı ağlar üzerindeki işlemleri, tek ağ üzerinde gerçekleştirebilme kabiliyeti kazandırdı.

Mikro ölçekten kurumsal kullanıcılara kadar blokzinciri teknolojisinin toplu olarak benimsenmesi için tasarlanmış bir halka açık blokzinciri olarak Blocco360 çözümünün sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir blokzinciri ekosisteminin temeli olarak hizmet etmesi amaçlanıyor. Bu amaçla birincil önceliği veri güvenliği olan Blocco360 mimarisi, mevcut blokzinciri mimarisinin yeniden şekillendirilmesi ile oluşmuştur.

Blocco360, blokzinciri teknolojisinin hala gelişen bir teknoloji olduğunu düşünmekle birlikte yeni nesil blokzinciri teknolojisine yeni bir bakış açısı sunduğuna inanıyor.

Mart 2020 tarihinde yaptığı patent başvurusu ile enerji verimliliği ve veri güvenliği konusundaki Ar-Ge çalışmalarını tamamlayan Blocco360, yeni patent başvurusu ile farklı ağlar üzerindeki işlemleri tek ağ üzerinden kullanılmasına olanak sağlıyor. Blocco360 blokzinciri mimarisi, tek ağ çalışma prensibi ile bu alandaki işlevselliği ve verimliliği bir üst seviyeye taşıyor.

Blocco360 “Sıfır kod akllı kontrat” teknolojisi ile veri güvenliğini merkezde tutan farklı çözümler üretiyor. Bu çözümler; güvenli kontrat, doküman paylaşımı, sertifika, oturum, iletişim ve cüzdan servislerini kapsamakla birlikte her geçen gün yeni “Sıfır kod akıllı kontrat” servisleri eklenerek çözümler arttırılmaktadır. Halihazırda Blocco360 platformundaki servisleri kullanabilmek için herhangi bir kodlamaya ihtiyaç duymadan kendi blokzinciri projelerinizi basit bir şekilde hayata geçirebiliyorsunuz.