Kanada-Toronto’da Rebel Entertainment Complex & Cabana’da beşincisi düzenlenen Blockchain Futurist Conference, yoğun ilgi gördü.

Blockchain, metaverse, yapay zeka (AI) ve diğer gelişmekte olan teknolojiler odağında, sektör lideri konuşmacılar ve 25’ten fazla alt etkinlikten oluşan etkileyici bir programla 15-16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Blockchain Futurist Conference, yoğun ilgi gördü.

İlk gününde 7 bine yakın katılımcıya ev sahipliği yapan etkinlik dopdolu programı ile beğeni topladı. Üç farklı platformda konuşmacıları dinleme fırsatı bulan katılımcılar, çok sayıda networking etkinliğinden de faydalanma fırsatı buldu.

Kriptonun geleceğinden AI, DeFi ve yatırımlara dair konulardaki konuşmacılar arasında IO Global CEO’su ve Kurucusu Charles Hoskinson, Clearco’nun Kurucu Ortağı Michele Romanow, Cosmos’un Kurucu Ortağı Ethan Buchman, Wonderfi’nin CEO’su Dean Skurka, Decentral ve Ethereum’un Kurucusu Anthony Di Iorio gibi isimler vardı.

Festival tarzı etkinlikte açık hava VIP kabinleri, kripto ile gıda alışverişleri, Parallel tarafından sunulan canlı aksiyon oyunu, NFT Goat ve Metasill tarafından hazırlanan üç büyüleyici NFT galerisi ve kapsamlı bir Blockchain Eğitim Kampı vardı.

Konferansın bir diğer belirgin ve dikkate değer bileşeni, katılımcılara 100.000 dolara varan bounty ödülleri sunan ETHToronto Hackathon’u oldu. 1.000’den fazla geliştiricinin coşkulu katılımı ile ETHWomen, network oluşturma fırsatları ve kadınlara yönelik mentorluk fırsatları sundu.

Blockchain Futurist Conference’ın sponsorları arasında Shib, WonderFi, NDAX, XDC, Coinbase, Brave, Avalanche, Dfinity, Kraken, Arbitrum, Foundry, EOS, Conflux, Starkware ve Crypto.com gibi öncü şirketler bulunuyor.

KaynakBusiness Wire