Blockchain tabanlı kimlik doğrulama platformu Tokenproof ile spor giyim markası Adidas arasındaki iş birliği duyuruldu.

Blockchain tabanlı bir kimlik doğrulama platformu olan Tokenproof ile Almanya merkezli ünlü spor giyim markası Adidas arasındaki iş birliği kısa süre önce başladı.

‘3 yıl süreli’ olacağı vurgulanan iş birliği ile Tokenproof’un blockchain tabanlı kimlik doğrulama platformu teknolojisi, spor markasının uygulamasına entegre edilecek.

Ek olarak markanın NFT koleksiyonu ALTS by Adidas sahipleri, çeşitli özelliklere güvenli bir şekilde erişim sağlayacak ve çok özel tasarım ürünlerini satın alınabilecek.

Tokenproof’a göre entegrasyon, devam eden ALTS by Adidas deneyiminin bir parçası ve daha önce blockchain teknolojisi tarafından korunan “token gating” aracılığıyla destekleniyor…

İlgili açıklamada, 25’ten fazla ülkedeki milyonlarca Adidas kullanıcısının artık cüzdanlarını Tokenproof kullanarak bağlayabileceği, bunun tüketicilerin bir ALTS by Adidas token’ına sahip olup olmadıklarını teyit etmeleri ve doğrulamaları sağlayacağı da belirtildi.

Öte yandan Tokenproof, Web2 veya Web3 tabanlı tüm markalar için mevcut olan ve kullanıcıların Tokenproof uygulamasına uyumlu özel mağaza içi veya çevrimiçi teklifler ya da indirimler sunmalarına olanak tanıyan bir özelliği geliştirerek desteklediğini de kaydetti.