Çin ve yakın çevresine yönelik iddialı bir Web3 kuluçka merkezi geliyor…

Blockchain Labs ve HashKey Capital, yenilikçi bir ortak girişim ile Future3 Campus adı verilen Web3 alanındaki kuluçka merkezini duyurdu.

Küresel Web3.0 ekosistemini desteklemeyi amaçlayan Future3 Campus’te Çin- Şanghay, Hong Kong, Makao ve Singapur’da (genel itibarıyla Çin’in doğu kıyıları) bulunan başlıca kuluçka merkezleri ile Web3’ün kitlesel benimsenmesi, DePIN ve yapay zekanın geliştirilmesi hedefleniyor

Future3, ayrıca Web3.0 projelerini desteklemek için 50 milyon dolarlık bir açılış fonu başlattı. Web3.0 alanındaki inovasyonların çokyönlü bir şekilde destekleneceği kaydedildi.

22 Temmuz’da başlıyor…

Future3 Camp 1 olarak adlandırılan ilk grupta teknik rehberlik, mentor desteği, ürün stratejisi, profesyonel eğitim, personel yerleştirme, tanıtım, pazar faaliyetleri dahil olmak üzere üç aylık derinlemesine kuluçka döneminin ardından 9 aylık değerlendirme sürecinin başlayacağı ve 15 adet girişimin belirlenmesinin planladığı kaydedildi.

Katılımcı ekipler ayrıca, ileriye dönük endüstri içgörü paylaşımı ve değişim etkinliklerine düzenli olarak katılma, tanınmış endüstri yatırım kurumları, toplulukları ve teknik temsilcilerle yüz yüze iletişim kurma ve derin teknik rehberlik şansına da sahip olacak.

Son olarak edinilen bilgiye göre Future3 Camp 1, 22 Temmuz’da başlayacak.

Kaynakblockchain.news