Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) arkasındaki blockchain şirketi Yuga Labs’te Chris Fortier, ürünlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak atandı.

Son ayların gündemden düşmeyen şirketlerinden Yuga Labs, Chris Fortier’i ürünlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak işe aldı. Chris Fortier, daha önce akış platformu Twitch’te müzik departmanı direktörü olarak görev yapmıştı. Fortier’in Web3, metaverse, NFT’ler ve ürün planlamasından sorumlu olacağı kaydedildi.

Yeni ürünlerden sorumlu başkan yardımcısı, Yuga Labs’te Bored Apes, CryptoPunks, Meebits, Voyagers ve Mutants koleksiyonunun ürün geliştirme süreçlerini eş zamanlı olarak denetleyecek.

Fortier, Twitch’ten önce finansal yazılım firması Rally’de ürünlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Rally’de geçirdiği süre boyunca, 60 farklı konudaki ekibi (tasarım, araştırma, ürün, veri ve mühendislik dahil) denetledi, ürün yol haritaları oluşturdu ve NFT pazarları, token madenciliği, fiat ekonomisi işlevselliği, tüketici- bot entegrasyonları ve mobil uygulamalarla ilgilendi.

NFT’lere ilişkin piyasa duyarlılığı mevcut durumda pek iyi olmasa da, önde gelen koleksiyonların taban fiyatlarında son dönemlerde artış görüldü. Bu kapsamdaki öncü şirketlerden biri olan Yuga Labs, NFT’ler ve dijital koleksiyonlar geliştiren bir blockchain teknolojisi şirketi.

Kaynakblockchain.news