Metaverse arazi sahipleri, VenVuu Dinamik NFT’lerinden yararlanarak varlıklarından para kazanabilecek…

2021’in sonlarından itibaren NFT ve metaverse, gündemin öne çıkan başlıkları haline dönüşmeye başlarken bireysel ve kurumsal yatırımcılar tıpkı gerçek dünyada yaptıkları gibi, ciddi bir geri dönüş elde etme ümidiyle metaverse’deki arazi ve alanlara önemli ölçüde yatırım yaptılar. Bu, özellikle yatırımlarından pasif gelir elde etmek isteyenler için son derece cazipti. Metaverse, özellikle 3D reklam deneyimleri ile bir markaların daha verimli bir şekilde anlatılmasını esas alabiliyor. Uzmanlara göre bu alana erken dahil olanlar önemli bir avantajın sahibi olabilir.

Bu kapsamda yeni nesil pazarlamacıları ve yatırımcıları desteklemek için, kullanıcı gizliliğini korumaya odaklanan bir blockchain girişimi olan DatChat (NASDAQ: DATS), bu avantajları bir metaverse reklam platformu olan VenVuu ile daha da ileriye taşıyor. Burada arazi sahipleri, mülklerinden gelir elde etmek için hangi kampanyaların yürütüleceğine karar verebiliyorlar.

DatChat CEO’su Darin Myman, “Bunun metaverse için bir dönüm noktası olduğuna inanıyoruz. Bu, kullanıcıların metaverse paketlerinden para kazanmalarını sağlarken markaların geniş bir erişime sahip olmalarını mümkün hale getiren basit bir çözüm sunuyor.” İfadelerini kullandı.

Mevcut metaverse arazi sahipleri, VenVuu Dinamik NFT’lerinden yararlanarak, reklam verenlerin sağladığı ücretli kampanyaları seçip varlıklarından para kazanabilirler.

Metaverse tabanındaki arazi sahipleri, VenVuu Dinamik İçerik NFT’sini kullanarak satın almalarının hemen ardından gelir elde etmeye başlayabilir. NFT, kullanıcıların diğer kreasyonların yanı sıra reklamlar ve ürün yerleşimleri için kolayca ödeme almasına olanak tanır.

Başlangıçta, kampanyalar video veya statik reklamlardan oluşacak. Bununla birlikte, proje ayrıca 2022’de 3D görüntüler, sanal ürün yerleştirmeleri ve giyilebilir cihazlar dahil olmak üzere desteklenen ek medya formatlarının genişletilmesi etrafında beklenti oluşturdu.

KaynakCointelegraph