Bir araya gelemediğimiz, evlerimizde kalmak ve çalışmak durumunda olduğumuz bu günlerde, kripto para topluluğunun iletişimde kalması için 16-17 Nisan tarihlerinde sanal kripto konferansı BlockDown 2020, son nesil teknolojileri kullanarak ziyaretçilerini bir 3D konferans içerisinde ağırlayacak.

BlockDown katılımcıları, sektörün önemli isimlerinin ve projelerinin olacağı, bir çok konuşmanın ve panellerin gerçekleşeceği stantların bulunacağı sanal konferans salonuna girmeden önce kendi avatarlarını seçip, tasarlayabilir ve Blockdown ana salonundaki oturumları ve diğer tüm panelleri izleyebilirler.

Kripto PR ajansı EAK Digital CEOsu Erhan Korhaliller konu hakkında yaptığı açıklamada Bunun The Simsoyununun kripto versiyonu gibi” düşünülmesi gerektiğini belirtti ve ekledi;

Biz bu konferansta etkileşimin, tıpkı normal bir etkinlik içerisinde bulunan networking salonunda, after partide veya fuayede en iyi arkadaşınızla karşılaştığınız gibi doğal olmasını istiyoruz. Stantlara, marka içeren t-shirtlere, sahnelere ve networking alanlarına sahip normal bir kripto para konferansı düşünün, BlockDown2020 tamamen aynı olacak katılımcılar avatarlarını istedikleri panele, konuşmacıya veya standa yönlendirebilecek ve kontrol edebilecekler.

Önümüzdeki yıllarda kripto para konferans döngüsünü değiştirecek gerçekten eşsiz bir model sunduğumuzu düşünüyoruz. İlgi duyan katılımcıları ilk BlockDown etkinliğine katılmaya ve konferans etkinliklerinin geleceğini deneyimlemeye davet ediyoruz.

Ayrıca hangi katılımcının kendi standını ziyaret ettiğini öğrenmek isteyen sponsorlar/firmalar için oldukça ayrıntılı veri sunuyor ki bunlar fiziksel bir konferans kapsamında mümkün olmayan imkanlardır.

Bunların yanı sıra BlockDown, farklı zaman bölgelerini de kapsayan dünya klasmanındaki DJlerin olduğu efsanevi bir 3D afterpartiye ev sahipliği yapacak.”

Birinci Sınıf Konuşmacılar

BlockDown 2020 için kullanılan teknoloji son nesil olsa da bu tarihi etkinliğe katılmak için sanal gerçeklik gözlüğü gibi ek ekipmanlara gerek yok. Korhaliller, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Etkinliği olabildiğince kapsayıcı yapmaya çalıştık ve doğru ekipmana sahip olanlar istediklerinde VR seti kullanabilecekken eğleneceye dahil olmak için illa ki buna gereksinim yok.”

BlockDown 2020nin fütüristik vizyonuna en üst düzey konuşmacılar ve kripto para sektörünün önemli isimleri katılacak. Bu katılımcıların arasında Binance kurucusu ve CEOsu Changpeng Zhao, NEO kurucusu Da Hongfei, ShaepShift CEOsu Erik Voorhees, XX Network kurucusu David Chaum, Datadash, Ivan on Tech, Peter McCormack, Crypto Beadles ve Tone Vays gibi isimler yer alacak ve her geçen gün yeni isimlerde eklenecek.

Bu etkinlik kripto para sektörünün küresel koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ne kadar dayanıklı olduğunu gösteriyor, etkinlikte merkeziyetsiz finans, kripto para sektöründeki güvenlik, gizlilik gibi konuların yanısıra bir çok konu ele alınacak.

BlockDown 2020 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek ve en iyi blockchain içeriklerinin gösterileceği bir etkinlik olacak.

Etkinlik biletinizi şimdi alabilirsiniz – https://blockdownconf.com/