Türkiye’nin ilk Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu olan BtcTurk, merkezi ABD’nin San Francisco kentinde bulunan ve uluslararası düzeyde kullanıcı satış ve destek hizmeti sunan Zendesk’in yaptığı araştırmaya göre, en yüksek kullanıcı memnuniyeti oranına imza attı.

Mayıs 2021-Mart 2022 dönemindeki aylık verilere dayanan ve 100’ün üzerinde çalışanı bulunan 296 finansal kuruluş arasında yapılan çalışmada; e-posta, webform ve canlı destek kanallarında BtcTurk’un elde ettiği kullanıcı memnuniyeti oranı yüzde 89 oldu. Bu oran rakip kriptopara platformlarında yüzde 77 olarak gerçekleşti.

Zendesk tarafından yayınlanan rapora göre BtcTurk’te kullanıcılardan canlı destek aracılığıyla gelen sorulara 30 saniye, e-posta ile gelen sorulara ise ortalama 30 dakika içerisinde yanıt verildiği görüldü. Araştırmaya katılan finansal kuruluşlar, kullanıcılarından e-posta yoluyla gelen sorun/talepleri ortalama 62 saatte çözerken, bu sürenin rakip kriptopara platformlarında ise 123 saate denk geldiği belirtildi.

Finansal kuruluşlar ve kriptopara platformları arasında en yüksek kullanıcı memnuniyetini elde eden BtcTurk, bu başarısını BtcTurk Destek Merkezi’yle reklam filmine taşıdı. “Yardım etmek Aslı’nın ve BtcTurk’ün doğasında var” başlıklı film, 18 Aralık’ta yayına girdi.

BtcTurk Destek Merkezi’nde çalışan Aslı’nın hikayesi üzerinden ilerleyen filmde, Aslı’nın çocukluktan ve öğrencilik yıllarından başlayarak ihtiyacı olanlara içtenlikle yardım etmesini görüyoruz. “Aslı’nın BtcTurk’te çalışması tesadüf değil, çünkü yardımcı olmak onun doğasında var” sözüyle mesajını yansıtan reklam filmi, BtcTurk Destek Merkezi’nin BtcTurk’ün 5 milyonu aşkın kullanıcısına 7/24 hizmet verdiği bilgisiyle tamamlanıyor.

İstanbul’da Fatih, Bomonti ve İstanbul Havalimanı’nda olmak üzere 4 ayrı mekânda gerçekleştirilen çekimler iki günde tamamlandı. Yapımın yönetmenliğini Turgut Akaçık gerçekleştirdi.