Türkiye’yi Bitcoin’le tanıştıran BtcTurk, İstanbul’un en önemli kültür sanat merkezlerinden Zorlu Performans Sanatları Merkezi ile geçen yıl başlattığı iş birliğini 2023’te de sürdürüyor. Zorlu PSM’nin kurumsal sponsorluğunu üstlenen BtcTurk, bu iş birliği kapsamında kullanıcılarına sanatsal etkinliklerde çeşitli avantajlar sağlayacak. 

Türkiye’nin ilk Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu olarak ülkedeki finansal alternatifleri genişleten BtcTurk, ekonomi alanında olduğu kadar spor ve sanat alanlarında da ülkeye değer katmaya özen gösteriyor. Yaz konserleri ve #BtcTurkPROileSahnede konseptiyle Türkiye’nin kültür sanat alanındaki gelişimine ve sahne sanatlarına destek sunan BtcTurk, Zorlu PSM ile geçen yıl başlattığı kurumsal sponsorluğu bu yıl da yeniledi.

BtcTurklüler, Zorlu PSM etkinliklerine bilet kazanıyor

Yaptığı iş birliği kapsamında BtcTurk, Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek etkinlik ve gösteriler için kullanıcılarına, takipçilerine ve öğrencilere sosyal medya üzerinden düzenlenecek çekilişlerle bilet hediye edecek. Ayrıca etkinliklerde stand açarak, Bitcoin ve kriptopara konusunda oluşturduğu kütüphanesinden kitapları misafirlerle buluşturarak bu konudaki bilgi düzeyinin yaygınlaşmasına katkı sağlayacak. BtcTurk – Zorlu PSM iş birliği yıl boyunca devam edecek.

Yaratıcılık ve teknoloji platformu Sónar+D Istanbul’un ana sponsoru BtcTurk 

BtcTurk ayrıca, Zorlu PSM’de gerçekleştirilen yaratıcılık ve teknoloji platformu Sónar+D Istanbul’un da ana sponsorluğunu üstlendi. Bu yıl 28 – 29 Nisan tarihlerinde yapılacak Sónar+D Istanbul etkinliği, yapay zeka ve teknolojinin insan üzerindeki etkileri ile Web 3.0, NFT’ler ve blockchain teknolojileri odağında gerçekleştirilecek. Programda bu temaları odağına alan paneller, konuşmalar, atölyeler, masterclass’lar, VR enstalasyonları ve müzikle teknolojinin birleştiği canlı performanslar yer alacak. BtcTurk, sosyal medya hesapları üzerinden düzenleyeceği sürpriz yarışmalarla Sónar+D için 10 kişiye bilet verecek.

Zorlu PSM

Kurulduğu 2013 yılından bu yana binlerce etkinliğe ev sahipliği yapan ve 5 milyondan fazla sanatseverin hayatına dokunan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Global bir sahne olma vizyonuyla hareket sanat merkezi; ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturuyor. Zorlu PSM, 10 yıldır dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor.