Oyun meraklıları, toplayacakları sadakat puanlarını kullanarak kripto para yatırımı yapabilecek…

Asya’daki en hızlı büyüyen kripto finans platformlarından Cake DeFi’ın oyun donanımları şirketi Razer ile gerçekleştirdiği ilgi çekici iş birliği anlaşmasının detayları paylaşıldı. Oyuncular için sunulan bir sadakat programı şeklinde özetlenebilen Razer Silver odağındaki anlaşmada kullanıcılar, puanlarını Cake DeFi kuponları ile değiştirebilecek.

Cake DeFi kuponları ile Bitcoin, Ethereum ve DeFiChain gibi kripto para birimleri satın alınabiliyor. Böylelikle oyuncular, toplayacakları sadakat puanlarını kullanarak kripto para yatırımı yapabilecek. Cake DeFi, bir seçenek olarak Razer Silver web sitesinde listelenecek.

Hem oyuncular hem de ‘oyun meraklısı kripto para yatırımcıları’ için benzersiz bir değer anlamı taşıyan iş birliğinin ilham verici olduğuna şüphe yok.

ABD merkezli Razer, oyun odaklı dizüstü bilgisayarların yanı sıra klavye, mouse, webcam gibi ekipmanlar üretiyor.

Cake DeFi’ın kamuoyunda açıklamasında “Oyuncular ve kripto meraklıları arasında güçlü bir ilişki var, bu nedenle Razer Silver oyuncuları için Cake DeFi’da yüksek getiri sağlamanın yanı sıra yeni başlayanlar için kripto eğitimi ve okuryazarlığı sağlamaya da odaklanacağız.” Denildi.

Öte yandan Cake DeFi’ye kaydolmamış mevcut Razer oyunculara, ilk yatırımlarını yapmaları halinde özel bir hoş geldin bonusu veriliyor, söz konusu bonus özel bir promosyon kodu ile sağlanıyor. Tahmin edileceği gibi söz konusu kod: “RAZER

Ek olarak 20 Ağustos 2022’ye kadar uanlarını Cake DeFi kuponlarına çeviren Razer Silver oyuncuları ek %10 indirim kazanacak.

Kaynakblockchain.news