Avustralya merkezli blockchain oyun ve eğlence şirketi Catheon Gaming, KPMG ve HSBC’nin ortak raporuna göre, Asya-Pasifik (APAC) bölgesinin en iyi şirketi seçildi.

18 Temmuz Pazartesi günü KPMG ve HSBC; FinTech, biyoteknoloji, SaaS gibi alanlara odaklanan kapsamlı bir rapor yayınladı. “Asya Pasifik’te Yükselen Devler” başlıklı ortak rapor, Catheon Gaming’i kısa adı APAC olan Asya Pasifik bölgesindeki yükselen ilk 10 devinden biri ve bölgedeki blockchain sektörünün 1 numaralı şirketi olarak gösterdi. Ayrıca bölgenin önümüzdeki 10 yıl boyunca küresel iş ortamı üzerinde kalıcı etki yaratacağı kaydedildi.

Asya’daki potansiyel unicorn’lar olarak ortaya çıkması muhtemel ilk 100 firmayı belirlemeyi esas alan çalışma, KPMG ve HSBC’nin 12 farklı pazardaki (Çin, Hindistan, Japonya, Avustralya, Singapur, Güney Kore, Hong Kong (SAR), Malezya, Endonezya, Vietnam) 6 bin 472 teknoloji odaklı startup’ı incelemesinin ardından geldi.

Catheon Gaming’in Kurucusu ve Eş CEO’su William Wu, gelişme hakkında şunları söyledi: “KPMG ve HSBC tarafından Asya Pasifik’te Yükselen 10 Liderden biri seçilmekten ve çabalarımızın takdir edilmesinden gurur duyuyoruz. Oyun ve blockchain alanında dünyanın en yenilikçi ve ileri görüşlü şirketlerinden bazılarına yol açan bölgenin büyümesine katkıda bulunmaktan dolayı da gururluyuz. Oyun oynamanın blockchain’in kitlesel benimsenmesini hızlandırmada itici güç olacağına dair kesin bir inancımız var ve bu vizyona ulaşmak için yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz.”

37 ülkede faaliyet gösteren Catheon Gaming’in 250’ye yakın çalışanı bulunuyor.

Kaynakblockchain.news