Bloomberg tarafından aktarılan bilgilere göre, web uygulamaları için bir blockchain geliştirme platformu olan Moralis, A serisi finansman turunda 40 milyon dolarlık bir yatırımın tamamlandığını duyurdu.

Şirket, toplanan fonlarla web3’ü oluşturmak için ihtiyaç duydukları zaman ve paradan tasarruf edecek.

A Serisi finansman turunda kripto para borsası Coinbase’in risk sermayesi kolu olan Coinbase Ventures, EQT Ventures, Fabric Ventures ve Dispersion Capital yer alıyor.

Ancak şirket, hangi şirketin yatırıma öncülük ettiğini açıklamayı reddetti. Moralis’in kurucu ortağı ve CEO’su Ivan Liljeqvist şunları söyledi: “Web3, internet kullanımını gerçekten demokratikleştiriyor, bu nedenle aracıları kullanmak zorunda değilsiniz.”

Şu anda Moralis; Ethereum, Polygon, Solana, Binance Smart Chain ve Avalanche dahil olmak üzere blokzincirleri üzerine geliştirme yapan kullanıcıları destekliyor.

Son olarak gittikçe adından daha sık söz ettiren Moralis, 2 turda toplam 53.4 milyon dolar fon topladı. İlgili kaynaklara göre Moralis’in piyasa değeri bu finansman tamamlandıktan sonra 215 milyon ABD dolarına ulaşacak.

Kaynakblockchain.news