Deal Box, blockchain ve Web3 girişimlerine yönelik VC fonunu tanıttı. İşte detaylar…

ABD merkezli danışmanlık şirketi Deal Box, blockchain ve Web3 girişimlerine yönelik 125 milyon dolar büyüklüğündeki Venture Capital – VC fonunu başlattı. Deal Box Ventures adı verilen fon ile emlak, fintech, funtech, sosyal etki gibi segmentlerdeki blockchain ve Web3 girişimlerine yatırımda bulunulacağı kaydedildi.

Deal Box’ın kurucusu ve başkanı Thomas Carter konuya ilişkin olarak, “Deal Box Ventures ile iş birliğimiz blockchain endüstrisinin en yenilikçi girişimlerine yatırımcı olma yolunda önemli bir başarıyı işaret ediyor,” diyerek şöyle devam etti: “Geleneksel fon toplama süreçlerini düzenli hale getirerek ve yeniden düşünerek, bu girişimleri başarılı olmak için ihtiyaç duydukları kaynaklar ve finansal ortamla donatacağız.”

Öte yandan Deal Box ilk yatırımlarını Total Network Services, Rypplzz ve Forward-Edge AI’ye gerçekleştirdi.

Rypplzz, dijital ve gerçek öğeleri entegre ederek konum tabanlı deneyimlerin oluşturulmasını kolaylaştırmak için blockchain teknolojisinden yararlanan bir girişim…

Total Network Services tedarik zincirlerinin güvenliğini artırmayı esas alan bir blockchain firması. Forward-Edge AI ise yapay zeka ve blockchain teknolojisi ile finansal çözümler sunan bir girişim.

2005 yılında kurulan Deal Box, VC fonu öncesinde de şirketlere ve yeni kurulan girişimlere yönelik hukuk, muhasebe gibi alanlarda danışmanlık hizmetleri sağlama konusunda lider kuruluşlar arasında yer alıyor. Ayrıca 500’den fazla müşterisi bulunduğu belirtiliyor.

Kaynakblockchain.news