NFT işlevselliğiyle ilgili duyuru, Wirex’in metaverse NFT projesi Tori Zero ile stratejik bir ortaklık kurmasının ardından geldi. Bu ortaklık, Tori Zero’nun Wirex Cüzdanına entegre edilen ilk NFT projesi olmasını sağladı.

Wirex ayrıca, hizmetlerini genişletmesinin Hindistan, Malezya, Endonezya ve Portekiz’deki müşterilere yeni alternatif ödeme yöntemleri sağladığını açıkladı.

Firma, Wirex cüzdan sahiplerinin artık OpenSea gibi büyük pazarlarda NFT’leri depolayıp tutabileceğini söyledi. Bu yeni özellik, kullanıcıların 100’den fazla kripto para birimi de dahil olmak üzere tüm blok zinciri tabanlı varlıkları tek bir platformda saklamasına fırsat tanıyor.

Wirex ayrıca fintech firması uTorg ile bir iş birliği yaptığını duyurdu. Bu iş birliği, cüzdanda kripto satın almayı eskisinden daha kolay hale getirmek için dizayn edilmiş birçok yeni özelliğin başlatılmasını sağladı.

Kullanıcılar artık uygulama içinde birden fazla blokzincirinde doğrudan kripto para birimleri satın alabilir, böylece büyük miktarlarda gaz ücretlerinden tasarruf edebilirler.

Wirex CEO’su ve Kurucu Ortağı Pavel Matveev, gelişme hakkında şunları söyledi: “NFT yatırımlarının benzeri görülmemiş bir oranda artmasıyla, cüzdanlara NFT’lerin eklenmesi, bunları gerçek dünyaya bağlayacak ve ek güvenlik katmanları sağlayacaktır”

Kripto ve DeFi avantajlarına erişilebilirlik

Şirket, şubat ayında Wirex uygulamasına Polygon blokzincirini ekledi. Bu gelişme, kullanıcıların uygulamadaki Ethereum, Fantom, Binance Smart Chain, Avalanche ve Bitcoin blokzincirlerinin yanı sıra cüzdana katılan Polygon blokzincirinin avantajlarına erişimini sağladı.

Uygulamada bulunan blokzincirlerini çeşitlendirmek, yüzlerce varlığın desteklenmesine izin verdi, böylece kullanıcılara bunları mobil cihazlarında alma, gönderme, saklama ve takas etme gibi fırsatlar tanıdı.

2014 yılında faaliyete geçen Wirex, kripto ve geleneksel para birimlerini herkes için eşit ve erişilebilir kılmak adına çalışan aktif bir dijital ödeme platformu olarak yoluna devam ediyor.

Kaynakblockchain.news