Global pil üreticisi Duracell, kullanıldığı cihazların performansını şimdiye kadar hiç olmadığı şekilde arttıran yeni ürünün detaylarını Metaverse evreninde düzenlediği etkinlikle kamuoyuyla paylaştı.

Yüksek performanslı alkalin, özel ve şarj edilebilir pil üreticisi Duracell, Metaverse evreninde gerçekleştirdiği etkinlikle hem kullanıldığı cihazların performansını arttıran hem de doğaya dost yeni ürününü tanıttı. Duracell laboratuvarlarında geliştirilen yeni bir aktif madde ile üretilen Duracell Optimum, pillerin ömrünü uzatmakla kalmıyor, kullanıldığı cihazların performansını da şimdiye kadar hiç olmadığı şekilde arttırıyor. Ürünlerinin inovasyonu konusunda Ar-Ge çalışmalarına büyük bütçeler ayıran Duracell’in yeni ürünü, üretiminden kutu tasarımına kadar tamamen sürdürülebilirlik ilkesi üzerinden tüketicilerle buluşacak.

Duracell laboratuvarlarında ve uzun süren AR-GE çalışmalarının ardından geliştirilen Duracell Optimum, en basit anlatımıyla günümüz cihazlarında uzun ömür veya gözle görülür güç farkı sağlayacak. 30 kata kadar daha uzun ömür* veya daha güçlü performans imkanı sunacak Duracell Optimum, örneğin uzaktan kumandalı oyuncak arabada ya da elektrikli tornavidada kullandığında cihazların daha hızlı çalışmasına veya 30 kata kadar daha uzun ömürlü* olmalarına olanak sunacak.

Metaverse evreninde tanıtıldı

Duracell Optimum’un geliştirilme süreci, teknik özellikleri bu teknik özelliklerin tüketici hayatında yaratacağı katma değerlerin yanı sıra bu teknolojinin çevre ve doğa için katkıları Metaverse evreninde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğiyle kamuoyuyla paylaşıldı. Metaverse etkinliğine Duracell yönetiminin ve çalışanlarının yanı sıra gazeteciler, tedarikçiler ve hizmet sunulan sektörlerden çalışanlar iştirak etti.