Yenilikçi bir şirket olan Farm To Plate, tedarik zinciri yönetim çözümü geliştirdi…

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), geleceğe yönelik inovasyon hedeflerine doğru tüm hızıyla ilerlerken, yiyecek ve içecek endüstrisinde atık azaltma ve güvenliği artırma konusunda öncü bir SaaS-blok zincir çözümü olan Farm To Plate, önemli değişiklikleri beraberinde getirecek.

Bölgedeki artan nüfus ve talepten kaynaklanan hızlı büyüme, yüksek gıda israfı oranları ve tedarik zinciri verimlilik sorunları gibi zorlukları da beraberinde getiriyor. Bu nedenle, yenilikçi bir şirket olan Farm To Plate, tedarik zinciri yönetim çözümü geliştirdi. Bu çözüm, 2051’de Küresel Gıda Güvenliği Endeksi’nde liderlik hedefine ulaşmak için UAE’ye destek sağlayabilecek.

Blok zinciri teknolojisi, verimlilik, azaltılmış gıda atığı ve gıda tedarik zincirinde güveni sağlamak gibi konularda çözümler sunmak için çok önemli bir araç haline geliyor.

Bloke zincir teknolojisi, düşmekte olan üretici ekonomisi için bir çözüm sunuyor. Farm To Plate’in blok zinciri tabanlı takip ve izleme çözümleri, coğrafyalardaki çeşitli pazarlardaki talep seviyeleri hakkında güvenilir veri sağlayabilir. Geçmiş modeller ve gerçek zamanlı fiyat analizi kullanarak, çiftçiler bilinçli kararlar alabilir, aşırı tarım yapmaktan kaçınarak daha yüksek gelir ve daha sürdürülebilir tarım uygulamalarına ulaşabilirler…

Farm To Plate CEO’su Pramod Sajja, “Blok zinciri tabanlı platformumuz, çiftçilere bilinçli kararlar almaları için gereken veri ve araçları sağlayarak, sürdürülebilir tarım ve gelişmiş çiftçi ekonomisi sağlıyor” diyor.

Taşıma sırasında gıda tasarrufu sağlama konusunda Farm To Plate gibi otomatik blok zinciri tabanlı bir uygulama, gıdanın gerçek zamanlı hareketini izleyebilir ve blok zincirinde doğrudan güvenilir bir belge deposu sağlayarak düzenleyici uyumluluğu kolaylaştırabilir.