Donald Kushner, yıl sonuna kadar Cryptosaurs ismi verilen yeni bir NFT koleksiyonu ile geliyor…

1982 tarihli klasik teknoloji filmi TRON’un (2010’daki aynı isimli film değil) film yapımcısı Donald Kushner, Cryptosaurs adlı yeni bir NFT koleksiyonu oluşturmak için Animoca Brands‘in yan kuruluşu Forj ile bir araya geldi. “Dinozorların bir sonraki evrimi’ olarak tanımlanan NFT’lerin 2022 yılı içerisinde ‘sınırlı sayıda’ sunulacağı bilgileri paylaşıldı.

Dinozor temalı NFT fikri ilgi çekici görünüyor… Söz konusu NFT’lere sahip olan kimseler, Cryptosaur’larını oyunlarda, güzel sanatlarda, VR/AR sergilerinde, eğitimde, grafik romanlarda, hatta langırt makinelerinde kullanabilecek. Ayrıca NFT’ler, sonraki süreçte hayata geçirilmesi planlanan yeni metaverse’de avatar olarak yer alacak.

NFT’lere ilişkin en heyecan verici detay ise orijinal TRON filminin vizyonunu hayata geçirecek olması ve günümüz oyun/eğlence dünyasını etkileme potansiyeli.

Öte yandan Donald Kushner’in ortağı Mike Bonifer, dikkat çekici bir noktaya vurgu yaparak filmlerin kripto para ve NFT’ler yoluyla finanse edilebileceğini kaydetti. Bu noktada NFT satışlarının farklı bir amaca hizmet etmesi söz konusu oluyor…

Son olarak Kushner’ın bilim-kurgu aksiyon türündeki yapımı TRON, ‘metaverse’ün kullanıldığı ilk film’ olarak kabul ediliyor. 1982 tarihli olduğunu tekrar hatırlatalım…

Kaynakblockchain.news