Dapper Labs’s tarafından geliştirilen Flow, 725 milyon dolarlık Blockchain ekosistem fonunu başlattı.

Flow Blockchain ağının finansman turunda Andreessen Horowitz (a16z), Coatue, Union Square Ventures, Greenfield One, Digital Currency Group (DCG), Fabric Ventures, Liberty City Ventures ve CoinFund gibi şirketler yer aldı.

Söz konusu fon, blokzincirindeki oyunları, altyapıyı ve DeFi’yi desteklemeyi amaçlıyor. Proje, aynı zamanda türüne göre ekosistem hibelerini uyarlamayı hedefliyor.

Dapper Labs CEO’su Roham Gharegozlou, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Web3’te dünyanın önde gelen yatırımcılarından bazılarının bu fona olan bağlılıkları aracılığıyla Flow ekosistemine bu kadar güçlü bir güven oyu verdiğini görmekten heyecan duyuyoruz. Aktif katılımları ve destekleriyle fon, Flow ekosistemindeki büyüyen geliştirici topluluğu için büyük bir rol üstlenme fırsatına sahip.”

Dapper Labs Baş Ticari Sorumlusu Naayem, finansman turunun ardından ekibinin daha küresel bir ekosistem oluşturmak ve çeşitliliğini desteklemek için yoğun çaba sarf edeceğinin altını çizdi.

Flow, geliştiricilerin kullanıcı dostu bir arayüz ile blokzincirinde uygulama yazılımları, oyunlar ve koleksiyonlar oluşturabileceği açık kaynaklı bir merkez.

Kaynakblockchain.news