blockchain ve kripto varlık esaslı şirketlerden birçok üst düzey yönetici, kurucu ve kurucu ortağın Forbes’un prestijli 2023 yılı “30 Under 30” Listesine girdiği görüldü…

Saygın iş dünyası yayını Forbes, her yıl yayınladığı “30 Under 30” listesinin 2023 ayağını kamuoyuyla paylaştı. Listenin ‘Finans’ kategorisinde yer alan 30 üst düzey yönetici, kurucu ve kurucu ortağın hatırı sayılır bir kısmının blockchain ve kripto varlık esaslı şirketlerde konumlandığı dikkatlerden kaçmadı.

Listede yer alan Szymon Sypniewicz ve Przemek Kowalczyk, kripto ve geleneksel finans alanlarında ödeme altyapısı sunan Ramp‘ın kurucuları. Ramp, Birleşik Krallık merkezli bir girişim.

Bir diğer isim Ayelen Denovitzer, kriptoyu basit ve anlaşılır hale getirmek için çalışan Solvo Finance‘in kurucu ortağı.

Leanne Holder, kripto girişimi Giving To Services‘ın CEO’su.

Bastian Larsen, Web3 dahil olmak üzere vizyoner girişimcileri desteklemeye odaklanmış erken aşama risk sermayesi (VC) şirketi BlackWood Ventures‘un kurucusu ve CEO’su.

“30 Under 30” listesindeki bir diğer isim Jacob Lindberg, kripto varlıklar konusunda uzmanlaşmış endeks sağlayıcısı Vinter‘in kurucu ortağı ve CEO’su durumunda.

Son olarak Charles Read, blockchain ve metaverse projelerine yatırımda bulunan bir VC olarak özetlenebilen Rarestone Capital‘in kurucu ortağı.

KaynakFintech News