🚀 Türkiye Bilişim Vakfı olarak “Gelecek Hayalim” projesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Ford Otosan tarafından, kadınların ve kız çocuklarının STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) alanlarında güçlenmesini desteklemek ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirilen Gelecek Hayalim projesi, Vehbi Koç Vakfı / Vehbi Koç Foundation katkılarıyla yürütülmektedir.
🤝 Mikado Sustainable Development Consulting yürütücülüğünde şekillenen bu kapsayıcı ve güçlü ekosistem, 10 kurumun ortak 2025 hedefleri doğrultusunda geleceği şekillendirmek için bir araya gelmiştir.
📍 “Gelecek Hayalim” Projesi kapsamında ilk oturumla buluşuyoruz.
Bu online programda; BCTR YK Üyesi ve Hukuk & Regülasyon Çalışma Grubu Başkanı Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün “Teknoloji ve Hukuk” konu başlığıyla konuşmacı olacaktır.
📍 Tarih: 14 Nisan 2025
🌟 Saat: 14:00-15:30
Detaylar ve kayıt: https://lnkd.in/dHVFXxdG