Google Cloud ve BNB Chain arasındaki stratejik iş birliği, son dönemin öne çıkan gelişmelerinden biri…

Blockchain şirketi BNB Chain, merkezi olmayan uygulamaların ve protokolde barındırılan akıllı sözleşmelerin bulut hizmeti sağlayıcısının altyapılarına erişimini sağlamak için Google Cloud ile iş birliğine gitti.

Google Cloud ve BNB Chain iş birliği, günümüzde birçok teknoloji devinin aktif oyuncularla bağlantı kurmanın yollarını araştırdığı göz önüne alındığında yeni bir şey değil. Yine de bulut altyapısı dünyasında önemli bir oyuncu olan Google Cloud, kripto firmaları arasında Amazon Web Services (AWS) ile karşılaştırıldığında biraz daha az görünür durumdaydı, son gelişmenin ardından mevcut durum nispeten değişiyor.

BNB Chain ve Google Cloud arasındaki iş birliğini stratejik bir karar olduğu kaydedildi.

Öte yandan ortaklık şartlarına göre, “BNB odaklı bir hızlandırma programı kapsamındaki yaklaşık 150 proje, Google Cloud’un başlangıç ​​destek programına “hızlandırılmış erişim” elde edecek.”

Konuya ilişkin yorumunda BNB Chain’in yatırım direktörü Gwendolyn Regina, “Bizim için sadece büyük vizyona sahip, aynı DNA’yı paylaştığımız oyuncularla çalışmak önemli” dedi.

Google Cloud’un aktif katılımının yanı sıra, Microsoft Azure ve AWS dahil olmak üzere diğer büyük oyuncular, borsalar ve protokollerle oldukça beğenilen iş birliği yapılarına sahip. En nihayetinde ise bu yöndeki gelişmelerin artarak devam etmesi bekleniyor…

Kaynakblockchain.news