Huobi, basın mensupları ile aşağıdaki metni paylaştı:

“Sosyal medyada yer alan kullanıcı varlıklarının güvenliği ve işten çıkarmalar hakkındaki ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır. Justin Sun şu anda Huobi Global Danışma Kurulu üyesi olarak hizmet vermekte ve şirketin büyümesi için danışmanlık yaparak tavsiyeler ve stratejiler sağlamaktadır.

Kullanıcı varlıklarının güvenliği hakkında

Huobi uygulaması ve kullanıcı varlıklarının güvenliği ile ilgili yorumların farkındayız. Bu tür asılsız ve kışkırtıcı söylentiler, yalnızca Huobi’nin marka imajına zarar vermekle kalmıyor, sonucunda Huobi kullanıcılarının çıkarlarını da etkiliyor. Huobi, medyaya bilgi akışı için her zaman açık kanallara sahip olmuştur ve medyanın bu tür söylentileri bildirmesinin uygun olmadığına inanıyoruz. Huobi, güçlü bir temel güvenlik kabiliyetine sahiptir. Altyapısı, yüksek hata toleranslı sorun giderme kabiliyetine sahip uluslararası üne sahip bulut sunucularında barındırılmaktadır. Temel iş verileri ve teknik mimarisi herhangi bir merkezi insan kaynağına dayanmaz ve kendi kendini çalıştırır, zemin güvenliği güçlüdür. %100 erişilebilirlikle on yıldır hiçbir güvenlik olayı yaşamamasıyla şimdiye kadar sektördeki en iyi güvenlik sicilini korumuştur ve kullanıcıların varlıklarının güvenliği her zaman tam olarak korunacaktır.

İşten çıkarmalar hakkında

Sosyal ağlarda yayılan işten çıkarma planı doğru değildir, yüzde 40’lık işten çıkarma oranı ise bir söylentidir. Yeni hissedarlar şimdiye kadar işleri devralarak sadece üç ay içinde Huobi’nin düşüş eğilimini yavaşça tersine çevirdi, yeni bir organizasyon yapısı oluşturdu, departmanların işleyişini ayarlayarak personel için optimize etti. Planlanan işten çıkarma oranı yaklaşık %20’dir, ancak şu anda uygulanmamaktadır. Ayı piyasasının mevcut durumunda ileriye dönük çok yalın bir ekip korunacaktır. Personel optimizasyonu ile marka stratejisini uygulamayı, yapıyı optimize etmeyi, verimliliği artırmayı ve ilk üçe geri dönmeyi amaçlıyoruz.

Huobi Global Danışma Kurulu üyesi Ekselansları Justin Sun, Huobi’nin işinin son zamanlarda iyi gittiğini, sektördeki günlük eklemelerde bir numaralı seviyeye ulaştığını ve aylık 390.000 yeni kullanıcıyla büyüme için kritik bir dönem olduğunu tweetledi ve 2023’te daha da iyi olacağına inanıyoruz. Huobi olarak küresel uyumluluğun kullanıma sunulmasına bağlı kalacak ve hızını artıracak, uyumluluğun kullanıma sunulduğu her bölgede, uygulayıcılarımızın yasal haklarını ve çıkarlarını yerel düzenlemelere ve politikalara uygun olarak koruyacağız. Yerel çalışanların meşru taleplerine tamamen saygı göstermeye ve olağanüstü yetenekler için sektörle rekabet edebilecek teşvikler ve imkanlar sağlamaya devam edeceğiz.”