Yerli kripto para borsası ICRYPEX, blockchain tabanlı bilgi yarışması Trivians’ın token projesi olan TRIVIA Token’ı listelemeye başladı.

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından ICRYPEX kripto para piyasalarına verdiği desteği devam ettiriyor. Borsa son olarak blockchain tabanlı bilgi yarışması Trivians’ın kripto para birimi olan TRIVIA Token’ı listelemeye başladı. 22 Eylül’de işleme açılan TRIVIA Token, Türkiye’de ilk kez ve sadece ICRYPEX’te yer alıyor.

TRIVIA Token’ın ICRYPEX’te listelenmesiyle birlikte Trivians kullanıcıları birçok yeni imkan ve avantaja sahip olacak. Oyuncular, ICRYPEX üzerinden TRIVIA Token satın alarak; Trivians Marketplace’te harcama yapabilecek. Ayrıca, özel NFT’ler ve güçlendirmeler satın alınabilecek veya özel yarışmalara bilet alınarak kazanç miktarı üst düzeye çıkarılabilecek.

“Cevaplanmamış hiçbir soru kalmayacak!” mottosuyla yola çıkan Trivians, farklı oyun modlarında ve farklı genel kültür kategorilerinde oyuncuların bilgilerini ölçüyor ve onları bilgileri ölçüsünde ödüllendiriyor. Onedio ve OynaKazan ekibi tarafından geliştirilen Trivians’ın arşivinde her gün özel editör ekibi tarafından zenginleştirilen 100.000’den fazla bilgi sorusu bulunuyor. Trivians oyuncuların yarışmalardaki başarılarına göre TRIVIA Token kazanmalarını sağlıyor. Türkçe, İngilizce ve İspanyolca dillerini destekleyen Trivians, ilerleyen dönemde Rusça, Arapça ve Çince soruları da bünyesine dahil ederek, 2 milyar potansiyel oyuncuya ulaşmayı hedefliyor.