Kripto para buluşması olarak isimlendirilen ICRYPEX Kripto Fest 2021, 7-8 Ağustos 2021 tarihlerinde İstanbul Ülker Arena’da gerçekleşiyor. Etkinlikte kripto para ve ekonomi alanında, para ekosistemine ait pek çok konu, uzman isimler tarafından tüm boyutlarıyla değerlendirilecek. 

Etkinliğin ilk günü İnfo Yatırım Satış Pazarlama Müdürü Hüseyin Akseki ve Hisse Senedi Araştırma Uzmanı Yunus Şahin, Global Ekonomi konulu panele katılacak. 

Etkinliğin ikinci gününde ise İdeal Data Genel Müdür Yardımcısı Sezai Kılıç, İnfo Yatırım Satış Pazarlama Direktörü Ali Acer, İnfo Yatırım Satış Pazarlama Müdürü Hüseyin Akseki ve Zephlex Kurucu Ortağı Güray Nur, Algoritmik Trade panelinde yer alacak.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek ICRYPEX Kripto Para Konferansı’na sınırlı sayıda katılımcı alınacak. Bu büyük etkinliğe katılmak isteyenlerin icrypex.com/lp/kripto-fest web sitesinde bulunan katılım formunu doldurmaları gerekiyor. ICRYPEX Kripto Fest 2021’e katılan herkese çok özel, eşsiz ürünler, gelişmiş yatırım araçları ve sistem demoları hediye edilecek. Aynı zamanda özel kripto airdrop’lar ve pek çok önemli kripto para projesinden haberler de katılımcılarla paylaşılacak.