Icrypex, kripto para sektöründe farkındalığı artıran oluşumların her zaman destekçisi oldu. Bu doğrultuda Blockchain teknolojisinin ülkemizde bilinirliliğinin sağlanması üzerine katkıda bulunan Blockchain Türkiye Platformu ile iş birliği içinde olacağını duyurdu. 

Icrypex bu atılımıyla, Blockchain teknolojisi sayesinde dijital ekonominin hızlı gelişimi ve yeni nesil hizmetlerin ortaya çıkmasına desteklerini de sergilemiş oldu.

Icrypex Hakkında

Icrypex, tüm donanımlarını finansal ürünlere yönelik geliştirmiş Türk kripto para borsasıdır. 7/24 destek operasyonunu sürdüren ve Ar-Ge politikası ile kendi altyapı yatırımlarını yöneten Icrypex, Türkiye’nin ilk kurumsal yapıya sahip kripto para borsasını yaratarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı öncelikli amaç edinmiştir.

Yatırımcıların daha kaliteli, hızlı ve düşük maliyetli kripto para ve Bitcoin alım satımı yapabilmesine öncülük etmek için yola çıkan Icrypex, bugün kripto para piyasasında hızlı, güvenli ve kusursuz hizmet veren, ürün geliştirmede yenilikçi bakış açısına sahip nadir kripto para borsalarındandır.