World of Women’ın Başkanı Inna Modja, Paris Blockchain Week Summit kapsamında dikkat çekici açıklamalarda bulundu…

Paris Blockchain Week Summit kapsamında düzenlenen “NFT’ler sanat dünyasını nasıl dönüştürüyor?” başlıklı panelde konuşan World of Women’ın Başkanı Inna Modja, NFT’lerin ticari bir endüstriden çok, önemli bir felsefi değere sahip olduğunu kaydetti. Bu alanda kadınlarında oldukça aktif olduğunun altını çizen Mojda, kadın haklarının savunulması konusunda önemli bir yere sahip olduklarını belirterek NFT’leri “bir devrim olarak gördüğünü” sözlerine ekledi.

Mojda, Sanatçı ve sanat arasında bağa da değinerek şu ifadelere yer verdi:
“İlk defa sanatçı ve sanat sever arasındaki bağın bu kadar yakın olduğuna şahitlik ediyoruz. NFT’ler sanatçılara verdiği finansal güç açısından da oldukça önemli.”

Aynı panelde yer alan Sotheby’s Yöneticisi Gilulia Archetti ise NFT’leri sistemlerine entegre etmek için çalıştıklarını, gelecekte NFT’lerin birçok iş tanımında kendine yer bulacağını belirtti. Bu konuda yapılan çalışmaların oldukça umut vadettiğini belirten Archetti, “NFT’ler ekosistem için çok güzel bir potansiyel taşıyor. Biz de Sotheby’s olarak yeni iş modelimizi NFT‘lere uygun hale getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Paris Blockchain Week Summit, 13-14 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenleniyor.