İspanyol futbol ligi La Liga ekiplerinden RCD Espanyol, Crypto Snack iş birliği ile 30’dan fazla kripto para birimini ödeme yöntemi olarak kabul edecek.

Kripto para ödeme çözümlerinde küresel şirket olan Crypto Snack, La Liga ekibi RCD Espanyol’u kripto dünyasına taşıyor. Bu kapsamda kripto ödemelerinin tam entegrasyonunu esas alan iş birliği duyurusu geldi.

İlk etapta taraftarlar kulüplerinin maç biletlerini, lisanslı ürünlerini ve çeşitli deneyimleri aralarında SNACK Token’ın da bulunduğu 30’u aşkın kripto para ile satın alabilecek. Devamındaki süreçte Espanyol’un stadına kripto özellikli ATM kurulması gibi adımların geleceği kaydedildi.

Söz konusu gelişme, Crypto Snack ekibinin üzerinde çalıştığı ve dijital varlıkların verimliliğini spor, eğlence ve ilerisine taşınması için geliştirilen iş birliği konseptlerinin gerçeğe dönüşmesi açısından önemli.

Konuya ilişkin açıklamasında Crypto Snack CEO’su Stuart Morrison, “Kripto para ödemelerini doğrudan taraftarlara sunmak için RCD Espanyol ile iş birliği geliştirmekten büyük heyecan duyuyoruz” diyor ve ekliyor: “Bu iş birliği, kripto para ödemelerini gerçek dünyada uygulanabilir ve ölçeklenebilir hale getirme planlarımızı hızlandıracak.”

RCD Espanyol Müdür Yardımcısı Toni Alegre ise, “RCD Espanyol, öncü bir futbol kulübü olarak sporu kripto para ödemeleri ile buluşturan ilk kulüp olduğu için heyecan duyuyor.” dedi.