İstanbul Blockchain Week 22-23 Ağustos tarihleri arasında Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşti. Blockchain Türkiye editörleri etkinliği yerinde izledi, işte izlenimler…

Otelin girişinde ve lobisindeki turist yoğunluğun devamında inilen kat ile etkinliğe ilk adım atıldı. Etkinliğin giriş kısmından itibaren çok sayıda stant, çevrelerinde bolca networking ve dinamik bir katılımcı topluluğu ilk dikkat çekenler oldu.

Web3 ve blockchain endüstrisindeki en popüler isimleri, İstanbul Blockchain Week 2023’te işletmelerin en son teknolojik yeniliklerini dinleme fırsatı buldu. Örneğin Socios’un standı oldukça büyük ve etkileşimliydi. Önde gelen medya kuruluşlarının katılımı da göze çarptı.

Aksiyon dolu iki gün

Çeşitli paydaşların katılım gösterdiği İstanbul Blockchain Week’te dünyanın dört bir yanından gelen konuşmacı ve şirketler, aksiyon dolu iki gün boyunca DeFi, Yatırım, Regülasyon, Madencilik, Girişim Sermayesi ve daha birçok konunun geleceğini tartışmak üzere bir aradaydı. Web3 sektöründen sayısız lider ile konuşmalar, paneller ve söyleşiler vardı.

Sektör paydaşı birçok tanıdık yüzle karşılaştık… Yerli bir blokchain girişiminin yatırım haberini de ilk ağızdan dinleme fırsatı bulduk, konuyla ilgili detayları önümüzdeki süreçte paylaşacağız…

Hackathon yoğun ilgi gördü

Etkinlikte bir klasik olan 50 bin dolar ödüllü Hackathon çok yoğun ilgi gördü. Dış mekanik sigara içme ve dinlenme alanı, konuşmacıların sahne aldığı bölümle yarışır ölçüde kalabalıktı.
Çok aktif networking ortamları oluşurken özellikle genç blockhain girişimci adaylarının, meraklılarının sayısının her yıl daha da arttığına tanıklık edildi. Influencer’ların da bir hayli ilgi gösterdiğini belirtelim.