“KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödül programının kazananları KPMG’nin sponsor olarak destek verdiği “Istanbul Fintech Week” kapsamında 9 Şubat Perşembe günü saat 16.30 – 18.30 arasında gerçekleşecek törende açıklanacak.

KPMG Türkiye ile Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR), Türkiye’nin fintech ekosistemini destekleyerek finans ve teknolojiler bağlamında bölgedeki ve dünyadaki rolünü güçlendirmek amacıyla düzenlediği “KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödül programının kazananları 8 – 9 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşecek “Istanbul Fintech Week”te açıklanacak.

KPMG’nin sponsor olarak destek verdiği ve sektör için networking fırsatı sunan etkinlik, 9 Şubat Perşembe günü dijital finans & fintech temasına altında gerçekleşecek. Aynı gün saat 16.30 – 18.30 arasında gerçekleşecek ödül töreninde açılış konuşması Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi tarafından gerçekleştirilecek. Programdaki diğer bir önemli konuk, Xponential World CEO’su fütürist Tariq Qureishy olacak. Qureishy’nin konuşmasının ardından, “KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödül programın kazanları ödülleriyle buluşacak.

Sektör oyuncularının yoğun ilgi gösterdiği 700 sayfanın üzerinde detay başvurunun yapıldığı ödül programında, 3 tanesi banka, 4 tanesi fintech olmak üzere toplam 7 kategoride ödül verilecek.