Dijital cüzdan Omni, yeni finansmanının ardından Web3’e yönelik adımlarını hızlandırmak istiyor. İşte detaylar…

Daha önce Steakwallet adıyla bilinen dijital cüzdan Omni’ye 11 milyon dolarlık yatırımda bulunuldu. Yatırımcılar arasında Spartan Group, GSR Ventures, Eden Block, OP Crypto, Shima Capital, Kosmos Ventures, Daedalus Angels ve PrimeBlock Ventures yer alırken Omni’nin değerlemesinin 50 milyon dolara ulaşacağı kaydedildi.

Öte yandan fonun Web3 odağındaki yeni entegrasyonlar için kullanılacağı bildirildi. Omni şu anda, Arbitrum, Optimism ve Polygon gibi Layer 2 ölçeklendirme çözümleri üzerinde iş birliğine odaklanıyor.

Ayrıca şirket, Ethereum ölçeklenebilirliği odağındaki zkSync ve Starknet ile entegrasyona hazırlandığını duyurdu.

Engel, Alex Harley ve James Stackhouse tarafından kurulan Omni’de kullanıcılar çeşitli kripto para birimlerini saklayabiliyor, ayrıca dijital cüzdanlarında NFT’lerini toplayıp görüntüleyebiliyorlar.

Ürün, kullanıcıların 20’den fazla protokol üzerinde stake yapmasına olanak tanıyan kendi özel akıllı sözleşme ara katman yazılımını da oluşturmuş. Dijital cüzdan aynı zamanda likidite stake etmeyi de destekliyor, yani kullanıcılar varlıklarını likit tutarken tokenlerinden faiz kazanabiliyor…

Daha fazla Web3 teknolojisinin stake edilmesi gibi yeni adımların yolda olduğu da aktarılan bilgiler arasında.

Kaynakblockchain.news