Tüketici raporları tarafından en iyi donanım cüzdanı seçilen ve güvenlik uzmanları tarafından sürekli olarak test edilen tek sertifikalı donanım cüzdanı olan Ledger, kriptoyu güvenli ve kullanımı kolay hale getirme misyonunu sürdürüyor.

Ledger CEO’su Pascal Gauthier, Ledger Recover ile ilgili endişelere, yeni hizmetin duyurulma şekline değindi ve ileriye dönük iyileştirmeler içeren yol haritasını paylaşırken, iletişimde kasıtsız olarak yapılan hata için tüm kripto topluluklarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Güvenlik söz konusu olduğunda, zaman içinde dayanıklılık esastır. Kritik dijital varlık güvenliği ve kullanımı konusunda dünya lideri olan Ledger, varlıkları yöneten özel anahtarları tavizsiz kalite ve iyileştirmelerle güvence altına alma konusunda neredeyse on yıllık bir deneyime sahip. Donjon güvenlik ekibi ise, Ledger liderliğinden tam bağımsız olarak yalnızca Ledger’ın ürün yazılımı ve donanımı değil, tüm ekosistem güncellemelerini denetleme konusunda oldukça iddialı çalışıyor.

Ledger donanım cüzdanlarına, şirketin yeni ürünü Ledger Recover desteğini sunan ve çok eleştirilen güncelleme konusunda açıklamalarda bulunan Ledger CEO’su Pascal Gauthier, “Ledger Recover gibi bir hizmete olan ihtiyaca yürekten inanıyoruz. Uzun süredir bu alanda olan bizler, kişilerin bağımsız olabilmesini ve dijital değerleri üzerinde kendi sorumluluğunu üstlenebilmesini sağlama yükümlülüğüne sahibiz. Bu, kriptonun felsefesidir. İletişimde kasıtsız olarak yaptığımız hata herkesi şaşırttı ancak müşterilerimizin Ledger Recover’ın, büyüyen kripto topluluğu için oynayacağı rolü ve Ledger’ın gelecekte sunacağı hizmetleri net bir şekilde anlamasını sağladı. Bu iletişim şekli için özür dileriz.” ifadelerinde bulundu.

“Açık Kaynak Kullanmak Ana Hedefimiz”

Kriptoyu güvenli ve kullanımı kolay hale getirmeyi misyon edinen Ledger, geçtiğimiz iki yıl boyunca dijital varlıklar dünyasını güvenlikle destekleme misyonu doğrultusunda büyük adımlar attı. Güvenlikten asla ödün vermeden, kullanımı kolay deneyimlerle daha fazla kişinin bu özelliklere erişmesini sağlayan Ledger, güvenlik ve daha fazla şeffaflık sunuyor.

2014 yılında Paris’te kurulan LEDGER, dijital varlıklar ve Web 3.0 için global bir platform olma özelliği taşıyor.