Kripto para işlem platformu Paribu, kültür sanat alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. DasDas ve Ouchhh iş birliğiyle düzenlenen ‘Multiverse Portal’ Paribu sponsorluğunda Yalıkavak Marina’da sergileniyor. 

Ouchhh Stüdyo, Zenger ve DasDas iş birliğiyle Paribu sponsorluğunda düzenlenen ‘Multiverse Portal’ sergisi 14 Ağustos’ta Yalıkavak Marina’da ziyarete açıldı. Geçtiğimiz aylarda Paribu sponsorluğunda DasDas İstanbul sahnesinde ziyaretçileriyle buluşan ‘Parallel Universe Exhibition by Ouchhh’ gösterimlerine devam ederken, ‘Multiverse Portal’ sergisi de Yalıkavak Marina’da sanatseverlerle buluşuyor.

Şu ana kadar 52’den fazla ülkede; bilim, sanat ve teknoloji alanında eserler ortaya koyan Ouchhh Stüdyo’nun ‘Multiverse Portal’ sergisi ‘Atlas Okyanusu Veri Boyama Deneyimi’, ‘Yapay Zekâ Van Gogh Veri Boyama Deneyimi’ ve ‘Göbeklitepe Mimari Veri Sergisi’ isimli üç eserden oluşuyor.

Kuzey Atlas Okyanusu ile Biskay Körfezi’nin halka açık milyonlarca verisiyle oluşturulan Ouchhh Stüdyo’nun yapay zekâ ve makine öğrenme algoritmalarını kullanarak sualtı ve okyanus zenginliğiyle ilgili farkındalık yaratmayı hedeflediği ‘Atlas Okyanusu Veri Boyama Deneyimi’ ile ziyaretçiler, okyanus ve denizlerin büyüleyici dünyasının içine sürüklenecek.

Dünyaca ünlü ressam Van Gogh’un hafızalardan çıkmayan yağlı boya tabloları ve eskizlerinin çeşitli yapay zeka algoritmalarının kullanımıyla görsel bir şölene dönüştüğü ‘Yapay Zeka Van Gogh Veri Boya Deneyimi’ ziyaretçilere bu eşsiz eserlerin arasında dolaşma şansı sunacak.

‘Göbeklitepe Mimari Veri Sergisi’yle ise ziyaretçiler, dünyanın en eski antik köken verilerinin bilinci ve yapay zekanın buluşmasına tanıklık edecek.

Paribu kullanıcıları, ‘Multiverse Portal’ sergisini %10 indirimle ziyaret edebilecek. Gösterim 30 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek.