NFT alanında sanatçılar ve koleksiyonerleri pratik bir platformda buluşturmayı hedefleyen NFTonPulse.io çok yakında açılıyor…

20 Mart haftasında geçtiğimiz yıl kurulan NFT pazaryeri Formfunction‘ın ay sonunda kapatılacağı haberi gündemin moral bozucu gelişmeleri arasında yer almıştı, neyse ki iyi haberler de yok değil: NFT meraklıları için yeni ve iddialı bir pazaryeri daha açılıyor…

HowToPulse.com tarafından sunulacak olan NFTonPulse.io, NFT sanatçıları ve koleksiyonerlerini pratik bir platformda buluşturmayı hedefliyor.

1,5 senelik geliştirilme sürecinin ardından mutlu sona yaklaşan NFTonPulse.io, beta durumunda ve kısa süre içerisinde nihai versiyonu ile PulseChain ağında kullanıma sunulacağı kaydediliyor.

NFTonPulse’un ışık hızında işlemler, düşük komisyonlar, kolay NFT oluşturma/listeleme ve herkesin NFT pazarına katılmasını kolaylaştıran basitleştirilmiş bir platform gibi özellikleri ile öne çıkacağı belirtiliyor.

Bu arada son dönemde kripto paralardaki düşüşlerle gelirleri ciddi ölçekte azalan sanatçıların daha az giderle NFT’lerini satmalarını esas alan yapısıyla NFTonPulse.io’nun ekosistemde dikkat çekebileceği iddia ediliyor.

Başarılı olabilecek mi?

Çekirdek bir ekibe sahip olan HowToPulse, 2021’de kullanıma sunulduğundan beri 250.000 ziyaretçi çekti ve Web3’ün geleceğine yönelik dapp’ler geliştirmek için yorulmadan çalıştığı biliniyor.
En nihayetinde ise yepyeni bir platform olarak sahneye çıkan pazaryerinin ne ölçüde başarılı olacağı merakla bekleniyor…