NFT Summit İstanbul, 28 – 29 Mayıs’ta İstanbul’da, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. İşte detaylar…

Türkiye’nin ve bölgenin kapsamlı ilk ve en büyük etkinliği NFT Summit İstanbul, 28 – 29 Mayıs’ta İstanbul’da, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Dünyanın her yerinden web3 ve blockchain alanında yüksek profilli uzmanlar, şirketler, girişimciler, sanatçılar, akademisyenler, öğrenciler, bu işin ekonomisine ilgi duyan tüm katılımcılar etkinlikte bir araya gelecek.

Cross-chain ve blockchain’den bağımsız olarak kurulan ilk NFT platformu NFTrade’in CEO’su Ori Levi, ConsenSys Software Üst Strateji Yöneticisi (Chief Strategy Officer) Simon Morris, Istanbul Blockchain Women Başkanı Ebru Güven, Kripto dünyasında müzik, sanat ve kültür topluluğu yaratmayı amaçlayan NFT koleksiyonu Chipstock69’ers kurucu ortağı da olan multidisipliner sanatçı Can Bonomo gibi isimler, etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak. Ayrıca hem Türkiye’den hem de dünyanın farklı bölgelerinden NFT sanatçıların yer alacağı etkinlikte, görsel içeriklerin de üst düzeyde olması bekleniyor.

VIP etkinlikler kapsamında katılımcılar, NFT Summit İstanbul çatısı altında düzenlenen tüm görüşme ve panel oturumlarına, özel performans etkinliklerine, NFT ve Web3 sergisine katılım sağlayabilecek ve akşam da özel bir partiye katılabilecekler.